Home   AMPA   FOTOS CARNESTOLTES 2016 – “ELECTROIANS”

FOTOS CARNESTOLTES 2016 – “ELECTROIANS”

Un any més l’AMPA hem participat a la rua infantil del carnestoltes de Terrassa.
Degut a que l’any passat vàrem guanyar enguany el jurat no ens podia donar cap premi però igualment hem tingut un premi de molt de prestigi, ens referim al premi que ens han otorgat els terrassencs i terrassenques.

Quan ens tocava fer la tradicional actuació de la rua de carnestoltes, la Plaça Vella es va silenciar de cop i centenars de persones estaven espectants perquè intuïen que alguna cosa gran estava a punt de passar.

Aquella música mística amb la que 10 guerrers arrossegaven un cavall espectacular va fer que el silenci semblés etern. Les nostres Helenes de Troia, guapíssimes, avançant dolçament al pas de la música de Troia, la seva dansa en la que suaument alçaven a les nenes en un mateix instant regalant a la vista una figura brutalment fina i magestuosa. De sobte, es decantaven creant un espai que al so d’una música contundent anaven ocupant un exèrcit que avançava com un sol esperit, aixecant fermament l’espasa i l’escut i cridant tots junts com una sola veu.

De cop i volta els guerrers s’ajuntaven formant una figura compacta per protegir-se de qualsevol atac.

L’ expectació que vam crear va fer que el silenci no abandonés la plaça Vella quan per sorpresa d’alguns i confirmant el que altres sospitaven, van aparèixer de dins del cavall 8 guerrers que van convidar amb un toc d’espasa a la resta de guerrers i les Helenes a compartir l’alegria del moment al so d’una cançó amb un ritme trapidant i que al final contagiava a tota la plaça vella, jurat inclòs.

Les cares dels pares, mares, nens i nenes eren alegres, rialleres, eufòriques, expresaven un sentiment provocat per la feina ben feta que havia guanyat el reconeixement de tots els que van sortir al carrer a veure la rua.

Totes les famílies juntes hem demostrat que som imparables, que som els electroians de l’AMPA de La Nova Electra.

Gràcies a totes i a tots per fer-ho possible.

AMPA La Nova Electra.

 

ELECTROYANOS 2016

 

Comments are closed.