Home   Extraescolars

Extraescolars

AMPA INFORMA

Apreciades famílies!!!
Degut a la situació excepcional que estem vivint (COVID-19), les inscripcions a extraescolars s’han vist també afectades. Avui dia 15 de juliol havíem de publicar els llistats provisionals dels nens i nenes inscrits/és, però ens veiem obligats a ajornar-ho.
Ampliarem uns dies més el termini d’inscripcions, esperem que la situació excepcional ens ho permeti.

A principis del mes de setembre enviarem una altra nota informativa amb els dies proposats.

Preguem estigueu atents!!!

Us desitgem a tots i totes unes bones vacances.
Ens veiem a la tornada!!!
Atentament
AMPA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS QUE S’OFEREIXEN PER AL CURS 2020-2021

 

A la pestanya “L’AMPA INFORMA” del menú de navegació superior podeu trobar el dossier informatiu amb tot el que necessiteu saber relatiu a les activitats extraescolars que ofereix l’AMPA per als seus socis, així com la forma d’inscripció, preus, etc.

Aprofitem per recordar que…

Totes les activitats són mixtes.  S’inicien al mes d’octubre i finalitzen al mes de maig.

L’AMPA es reserva el dret d’anul·lar aquells serveis i/o activitats amb un nombre d’inscrits inferior al mínim aconsellable per al bon funcionament, de variar la composició dels grups per necessitats d’organització, i de canviar el dia de realització d’alguna activitat depenent del nombre d’inscrits o de les necessitats de les empreses que les gestionin.

La Junta de l’AMPA prendrà les mesures oportunes per garantir el bon funcionament de les activitats.

Per a més informació podeu consultar aquí la normativa d’extraescolars, o enviar un correu electrònic a la Comissió d’Extraescolars: extraescolars@ampalanovaelectra.com