Home   Cursa LNE

Cursa LNE

La Cursa Atlètica de La Nova Electra

La Cursa neix com a proposta l´any 2015 des de l´AMPA de La Nova Electra. Com a seguiment del pla educatiu dels nostres fills i filles i amb la voluntat de seguir col·laborant amb la seva educació, neix una nova activitat que vol ser un referent a nivell educatiu, i en la qual seguim treballant amb la voluntat que la suma de esforços entre AMPA + Escola sigui beneficiosa per als nostres fills i filles.

L´activitat neix amb un caràcter lúdic-festiu que fa partícip a tot el col·lectiu escolar: des dels nens i nenes més petits de P3 fins als nois i noies més grans de sisè. Seguint la voluntat de l’AMPA que l’acció dels pares i mares sigui activa en el dia a dia de l’escola, també es crea una prova per adults que serà oberta al públic general. No obstant, no deixa de ser una competició esportiva i per aquest motiu es vol respectar el caràcter competitiu de la jornada. Si és ben cert que tothom ha de participar i gaudir del dia, també s´ha de comprendre que en el món de l´esport hi ha guanyadors i guanyadores que s´han de premiar. S´ha d´acceptar tant la victòria com la derrota i l´esperit de superació i de millora ens pot portar a conquerir els reptes esportius proposats.

També neix amb la voluntat de poder ser una eina de cohesió escolar i social, és a dir que pugui unir a pares i mares, alumnes i escola en la mateixa direcció, sense prejudicis ni distincions de cap mena, amb l’única voluntat de crear una gran jornada esportiva per a totes les famílies.

Com a últim objectiu, creiem que pot ser una bona eina de comunicació per poder donar a conèixer més l´entorn del col·legi i per acabar d´integrar l’escola en el seu barri.

Aprofitant la força de la prova també creiem convenient realitzar una aportació solidària, i per aquest motiu la prova d´adults és de pagament en benefici d´una ONG o un bon fi seleccionat pels nostres alumnes i l’AMPA.

Us desitgem una bona participació i que gaudiu de l´educació i de l´esport.

 

Memòria Cursa La Nova Electra